Ingerichte tenten

Wél kamperen, maar zonder gedoe? Dat kan in de ingerichte tenten bij de Gèskieker. De stevige en ruime De Waard tenten zijn ingericht voor 1 à 2 personen en voorzien van echte matrassen op lattenbodems. Daarop liggen al kussens en slopen, dus het enige wat u zelf hoeft mee te brengen zijn slaapzakken. De tent is voorzien van een keukenblokje inclusief gasstel/kookplaat, koelkastje, koffiezetapparaat en waterkoker en staan er stoelen en een picknicktafel voor u klaar. De volledige inventaris van een ingerichte tent vindt u hier.

U kunt kiezen uit een 1-persoons comforttent of een 2-persoons comforttent, waarbij het mogelijk is om bij minder weer binnen te zitten. 

De ingerichte tenten zijn te boeken vanaf maandag 3 juni 2024 t/m maandag 26 augustus 2024 voor minimaal 2 nachten. In de periode van 7 t/m 16 juni en van 6 juli tm 26 augustus voor minimaal 4 nachten.

Tarieven

De huurprijs is per tent per nacht, inclusief gebruik van stroom, sanitair en gemeenschappelijke ruimte, exclusief toeristenbelasting.

  • 1 persoons tent laagseizoen € 30,- p.n.
  • 1 persoons tent hoogseizoen € 50,- p.n.
  • 2 persoons tent laagseizoen € 45,- p.n.
  • 2 persoons tent hoogseizoen € 65,- p.n.
  • Toeristenbelasting € 1,92 p.p.p.n

U hoeft zelf alleen nog maar een slaapzak-, bad- en keukentextiel mee te nemen.

U kunt vanaf 14.00 uur in de tent, u dient de tent voor 10.00 uur te verlaten.

Foto's 1 persoons tent

Foto's 2 persoons tent

Bezoekboerderij de Gèskieker
Kinnum 1
8885 HE Terschelling

neeke@geskieker.nl

© 2021 Gèskieker Bezoekboerderij