Ingerichte tenten

Wél kamperen, maar zonder gedoe? Dat kan in de ingerichte tenten bij de Gèskieker. De stevige en ruime De Waard tenten zijn ingericht voor 2 personen en voorzien van echte matrassen op lattenbodems. Daarop liggen al kussens en slopen, dus het enige wat u zelf hoeft mee te brengen zijn slaapzakken. De tent is voorzien van een keukenblokje inclusief gasstel, koelkastje, koffiezetapparaat en waterkoker en staan er stoelen en een picknicktafel voor u klaar. De volledige inventaris van een ingerichte tent vindt u hier.

U kunt kiezen uit een budget 2-persoonstent waarbij er naast de bedden alleen ruimte is voor de bagage, óf een comfort 2-persoonstent, waarbij het ook mogelijk is om bij minder weer binnen te zitten. In de comforttenten is de mogelijkheid om een kinderbedje of extra matras voor een derde persoon te laten plaatsen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

De ingerichte tenten zijn te boeken vanaf 6 juni 2022 tot 1 september 2022 voor minimaal 2 nachten. In de periode van 19 juli t/m 31 augustus voor ten minste 4 nachten.

Tarieven

De huurprijs is per tent per nacht, inclusief gebruik van stroom, sanitair en gemeenschappelijke ruimte, exclusief toeristenbelasting.
huurprijs budgettent: €30 / nacht – hoogseizoen €50 / nacht
huurprijs comforttent: €40 / nacht – hoogseizoen €60 / nacht
toeristenbelasting: 1,78 p.p.p.n. 

U hoeft zelf alleen nog maar een slaapzak-, bad- en keukentextiel mee te nemen.

U kunt vanaf 14.00 uur in de tent, u dient de tent voor 10.00 uur te verlaten.

Foto's budgettent

Foto's comforttent

Bezoekboerderij de Gèskieker
Kinnum 1
8885 HE Terschelling

neeke@geskieker.nl

© 2021 Gèskieker Bezoekboerderij